top of page

Υπηρεσίες

Στο «ΙΕΡΟΚΗΠΙΟ» προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που καλύπτουν κρίσιμα οικολογικά ζητήματα γύρω από βιώσιμες, ανανεωτικές πρακτικές με στόχο την ανασύσταση και αποκατάσταση φυσικών οικοσυστημάτων. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν πολλούς τομείς όπως διαχείριση των υδάτων, γονιμότητα του εδάφους, έλεγχος διάβρωσης, οικοσυστήματα ζώων και δένδρων, σχεδιασμός, οικοδόμηση και εκπαίδευση. Προσφέρουμε επίσης εκδρομές που έχουν σχεδιαστεί για να αναδημιουργήσουν τον τρόπο ζωής μέσα από την Περμακουλτούρα, με στόχο να αναζωογονήσουν τους ανθρώπους μέσω της Γιόγκα, της Διατροφής, της Ενσυνείδησης, των Τεχνών, των Ολιστικών Θεραπειών και πολλών άλλων. Κάθε ενέργεια που ακολουθούμε ακολουθεί και τιμά την ηθική και τις αρχές της Περμακουλτούρας (Φροντίδα της Γης, Φροντίδα του Ανθρώπου, Δίκαιη κατανομή Πλεονάσματος) και ενσωματώνει το αισθητικό κομμάτι στα σχέδιά μας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Retreats

Το ΙΕΡΟΚΗΠΙΟ προσφέρει μια σειρά από υποχωρήσεις (retreats) στη γιόγκα, την υγεία, τη διατροφή, την ευεξία, το μασάζ, τις εναλλακτικές θεραπείες, την ολιστική υγεία, τον διαλογισμό, την ενσυνείδηση και τη δημιουργικότητα όλο το χρόνο.

Τα  Retreats προσφέρονται τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες ως μια θαυμάσια ευκαιρία για όσους επιθυμούν να αποφύγουν τον θόρυβο της πόλης, να ξεφύγουν από την καθημερινή τους ρουτίνα και να φτάσουν στην ηρεμία και την απόλαυση της κυπριακής φύσης.

Τα Retreats προσφέρονται σε διαφορετικές διάρκειες, όπως Σαββατοκυρίακα ή εβδομαδιαία, και είναι ένας τρόπος για να συνδυάσετε τις διακοπές μαζί με ένα χαλαρωτικό αλλά αναζωογονητικό χρόνο.Περιλαμβάνουν ημερήσιες προγραμματισμένες δραστηριότητες στην περιοχή, εκδρομές στη φύση και αρκετό ελεύθερο χρόνο όπου παρέχονται φρέσκα βιολογικά, εγχώρια, θρεπτικά και νόστιμα φαγητά, προετοιμασμένα για τους καλεσμένους μας.

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον ζεστό και φιλικό για τους επισκέπτες μας, που να ευχαριστεί και να θρέφει όλους σωστά, γι 'αυτό προσφέρουμε και τρόφιμα ειδικά για ανθρώπους με τροφική δυσανεξία και αλλεργίες.

Σχεδιασμός & Συμβουλευτική

Ο σχεδιασμός στην Περμακουλτούρα ενσαρκώνει μια Συστεμική και ολοκληρωμένη προσέγγιση των διαφόρων συστημάτων. Ενσωματώνουμε το όραμά σας για τη γη, μέσα στα οικοσυστήματα που δημιουργούμε με σκοπό να την διατηρούν υγιή και άφθονη.

 

Η Permaculture Designs Cyprus (PDC) έχει την εμπειρία στην αποδικοποίηση και ανάλυση των φυσικών οικοσυστημάτων. Αυτό, σε συνδυασμό με την αποτελεσματική, αισθητική και λειτουργική προσέγγιση σχεδιασμού , δημιουργεί συστήματα που θα ευδοκιμήσουν για τα επόμενα χρόνια.

Εκδρομές & Επισκέψεις

Αυτή η εμπειρία μισής ημέρας θα σας διδάξει για την Περμακουλτούρα / αειφόρο γεωργία, καθώς θα σας εντυπώσει στο μυαλό την φιλοσοφία συνεργασίας με τη φύση, αντί αυτής  εναντίον της.

 

Στο αγρόκτημα του ΙΕΡΟΚΗΠΙΟΥ καλλιεργούμε ποικιλία φρούτων, λαχανικών και ξηρών καρπών, τα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε φρέσκα από τα δέντρα κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας - ακόμα και να πάρετε μαζί σας!

Μετά την περιήγηση στο αγρόκτημα, που θα ανοίξει την όρεξή , θα απολαύσετε ένα σπιτικό μεσημεριανό γεύμα παρασκευασμένο από φρέσκα βιολογικά προϊόντα.

Τα γεύματα είναι συνήθως χορτοφαγικά / vegan, και το πιο σημαντικό γεμάτα με  θρεπτικά στοιχεία και νοστιμιά!

Κρατήστε μας

Είτε πρόκειται για Διαλέξεις για την Περμακουλτούρα, εργαστήρια, εκδηλώσεις ή εκπαιδευτικές επισκέψεις, είμαστε σε θέση να τα προσφέρουμε είτε στο ΙΕΡΟΚΗΠΙΟ είτε στον δικό σας χώρο.

bottom of page